Υπηρεσίες

Με σκοπό την εξυπηρέτηση ανθρώπων με δυσκολίες στην μετακίνηση προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις στον χώρο του πελάτη σε όλα τα στάδια της εφαρμογής του Ακουστικού Βαρηκοΐας.

Το πρώτο ραντεβού περιλαμβάνει αξιολόγηση της ακοής σας, συμβουλευτική σχετικά με την Βαρηκοΐα σας και προτάσεις για την αντιμετώπιση της. Όλα αυτά παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ. Η αρχική ρύθμιση των Ακουστικών είναι η αρχή του δρόμου προς την ολοκληρωμένη ακοή. Θέτονται οι βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθούμε για να πετύχουμε ολοκληρωμένη ακοή. Δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ και θυμηθείτε την ακοή σας.

Παρέχονται καθ’ όλη την διάρκεια ζωής των Ακουστικών σας χωρίς καμιά επιβάρυνση ώστε να χαίρεστε τα Ακουστικά σας χωρίς προβλήματα.

Όλα τα Ακουστικά μας συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση αντικατάστασης 1ος έτους. Αυτό σημαίνει ότι το Ακουστικό αντικαθίσταται εάν προκύψουν προβλήματα λειτουργίας κατά την διάρκεια του 1ου έτους.

Όταν το Ακουστικό σας δεν δουλεύει, θέλετε να το επιδιορθώσετε όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Με το ολοκληρωμένο τμήμα Service που διαθέτουμε μπορούμε να επισκευάσουμε πλήρως το Ακουστικό σας άμεσα. Χωρίς αναμονές άριστο αποτέλεσμα με συνέπεια.