Εγκατάσταση Συστημάτων Αποστείρωσης

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και προκειμένου να είμαστε όλοι ασφαλείς, η εταιρεία μας έκανε ολική απολύμανση των χώρων της και εγκατέστησε συστήματα μόνιμης αποστείρωσης.  

Η εταιρεία Crystal Clear, βασισμένη σε διεθνή πρωτόκολλα, ανέλαβε την εγκατάσταση των συστημάτων αποστείρωσης και την απολύμανση όλων των χώρων της εταιρείας. Η Crystal Clear αποτελεί την πρώτη εταιρεία παροχής υπηρεσιών αποστείρωσης στην χώρα μας. 

Τα Οφέλη της Εγκατάστασης Συστημάτων Αποστείρωσης

 • 1

  Λειτουργία συσκευών σε κατειλλημένους χώρους 24ώρες – 365 μέρες.

 • 2

  Εξασφάλιση ανώτερου επιπέδου υγιεινής των χώρων για ασθενείς και εργαζομένους

 • 3

  Γρήγορη και Αποτελεσματικη μέθοδος, χωρίς χημικές ουσίες, φιλική προς το περιβάλλον

 • 4.

  Καταπολέμηση ιών, βακτηρίων και οσμών

 • 5.

  Χρήση τεχνολογιών, αποδεδειγμένα, αποτελεσματικές έναντι του Covid-19.

 • 6.

  Βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Εγκατάστασης Συστημάτων Αποστείρωσης 

(UVC και PCO) 

 

Αρχικά, έγινε μελέτη των χώρων, προκειμένου να εγκατασταθούν τα κατάλληλα μηχανήματα, προκειμένου να γίνεται συνεχής και ολική αποστείρωση 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Επιλέχθηκαν συσκευές κατάλληλες για κατειλημμένους χώρους με εγγυημένα αποτελέσματα αποστείρωσης. 

Έγινε επιλογή των συσκευών AKTIS, των οποίων ο σχεδιασμός έχει γίνει προσεκτικάώστε να παρέχεται μικροβιοκτόνος UVC με σκοπό την αποστείρωση του αέρα σε κατειλημμένους χώρους, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος της έκθεσης σε μολυσματικά αερομεταφερόμενα μικρόβια. Αυτή η χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μονάδα, παρέχει σταθερά καθαρό, φρέσκο, αποστειρωμένο αέρα χωρίς την ανάγκη χρήσης φίλτρων που χρήζουν περιοδικής αλλαγής. Για αυτούς τους λόγους η συγκεκριμένη συσκευή είναι ιδανική για δωμάτια ξενοδοχείων και γραφεία. Η συσκευή τοποθετείται σε μόνιμα κατειλημμένους χώρους. Εξουδετερώνει τα επιβλαβή βακτήρια και τους ιούς στον αέρα 24 ώρες την ημέρα , 365 ημέρες το χρόνο.   

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η αποστείρωση με UVC είναι αποτελεσματική στην εξουδετέρωση έναντι του Covid-19. 

Δείτε την Βεβαίωση Αποστείρωσης εδώ

Κλείστε το ραντεβού σας εδώ

Επικοινωνία