Λύσεις για παιδιά

Στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας.

Για να μπορέσουν λοιπόν να φτιάξουν το δικό τους μέλλον, τους βοηθάμε να γνωρίσουν τον κόσμο όπως είναι, γεμάτο ήχους !

Στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας.

Στόχοι μας:

Να προσλάβει το παιδί όλα τα ακουστικά ερεθίσματα που θα του προσφέρουν μια φυσιολογική ακοή και θα οδηγήσουν στη συνέχεια και σε ανάπτυξη φυσιολογικής ομιλίας.

Να νιώσει άνετα, ώστε να ολοκληρωθεί η εφαρμογή των Ακουστικών Βαρηκοΐας μέσα από παιχνίδι και να αφήσει στο παιδί θετικό συναίσθημα.

Υπεύθυνα και με επαγγελματισμό προσφέρουμε λύσεις που έχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και τεχνογνωσία, έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο, βασισμένο σε διεθνή πρότυπα, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Προσφέρουμε λύσεις ακοής βασισμένες σε μετρήσεις Real Ear Measurements REM.

Eίναι ο πιο σύγχρονος και αξιόπιστος τρόπος εξατομικευμένης εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοΐας. Στα παιδιά όπου λόγω ηλικίας έχουν μικρότερο μέγεθος αυτιού και κατ’ επέκταση ακουστικού πόρου, είναι ο μόνος τρόπος να πετύχεις μέγιστο όφελος άμεσα!
Διαβάστε

Διαβάστε τα 5 στάδια Αποκατάστασης της Ακοής.

Διαβάστε

Εφοδιασμένα με τεχνολογίες αιχμής προφέρουν φυσικό ήχο και είναι έτοιμα να καλύψουν όλες τις ανάγκες των μικρών μας φίλων

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το σύστημα αυτό αναγνωρίζει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε και προσαρμόζει την ρύθμιση των Ακουστικών σας άμεσα και αυτόματα. Έτσι επιτυγχάνεται άνετη χρήση των Ακουστικών σας βασισμένη στον πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο λειτουργίας τους.

XTM P8 RIC S-M

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

Το σύστημα αυτό αναγνωρίζει την κατεύθυνση από την οποία προέρχεται ο ήχος που ακούμε και τον ενισχύει ανάλογα. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πλήρως αντιληπτή η προέλευση και η πηγή του κάθε ήχου καταφέρνοντας τέλεια κατευθυντικότητα.

XTM P8 M

Data Logging

Το σύστημα αυτό αποθηκεύει στην μνήμη των Ακουστικών Βαρηκοΐας περιβάλλοντα στα οποία έχει κινηθεί ο χρήστης, επιτρέποντας την ιδανική επαναληπτική ρύθμιση με απολύτως εξατομικευμένες ρυθμίσεις και συμβουλές.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IP67 ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ

Ανθεκτικά Ακουστικά Βαρηκοΐας που αντέχουν σε σκόνη και ιδρώτα. Κίνδυνοι που μπορούν να αποβούν μοιραίοι για τα Ακουστικά σας αποφεύγονται πλήρως με την ασπίδα προστασίας της πιστοποίησης IP67.

XTM P8 P

Συνδεσιμότητα

Συνδεθείτε με όλες τις συσκευές σας.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού και κάντε το παιδί σας να γελάσει ξανά!