Λύσεις για Ενεργούς Ενήλικες

Ιδανική επιλογή για άτομα με γεμάτη καθημερινότητα που αποζητούν τεχνολογία αιχμής, να τους συνοδεύσει στην δραστήρια ζωή τους.

Ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να συνδυάσει υψηλή τεχνολογία, αυτοματοποιημένα συστήματα και μεγάλη απόδοση ακοής.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας και βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας!

Ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να έχει άνετες συζητήσεις όλη μέρα χωρίς να κουράζεται.

Ιδανική επιλογή για άτομα με γεμάτη καθημερινότητα που αποζητούν τεχνολογία αιχμής, να τους συνοδεύσει στην δραστήρια ζωή τους.

Ξεχάστε ότι φοράτε Ακουστικά Βαρηκοΐας. Πετυχαίνουμε πολύ άνετη εφαρμογή, με εξαιρετική ποιότητα ήχου σε όλη την διάρκεια της ημέρας.

Εφοδιασμένα με τεχνολογίες αιχμής προφέρουν φυσικό ήχο και είναι έτοιμα να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας :

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το σύστημα αυτό αναγνωρίζει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε και προσαρμόζει την ρύθμιση των Ακουστικών σας άμεσα και αυτόματα. Έτσι επιτυγχάνεται άνετη χρήση των Ακουστικών σας βασισμένη στον πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο λειτουργίας τους.

XTM P8 RIC S-M

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

Το σύστημα αυτό αναγνωρίζει την κατεύθυνση από την οποία προέρχεται ο ήχος που ακούμε και τον ενισχύει ανάλογα. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πλήρως αντιληπτή η προέλευση και η πηγή του κάθε ήχου καταφέρνοντας τέλεια κατευθυντικότητα.

XTM P8 M

Data Logging

Το σύστημα αυτό αποθηκεύει στην μνήμη των Ακουστικών Βαρηκοΐας περιβάλλοντα στα οποία έχει κινηθεί ο χρήστης, επιτρέποντας την ιδανική επαναληπτική ρύθμιση με απολύτως εξατομικευμένες ρυθμίσεις και συμβουλές.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IP67 ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ

Ανθεκτικά Ακουστικά Βαρηκοΐας που αντέχουν σε σκόνη και ιδρώτα. Κίνδυνοι που μπορούν να αποβούν μοιραίοι για τα Ακουστικά σας αποφεύγονται πλήρως με την ασπίδα προστασίας της πιστοποίησης IP67.

XTM P8 P

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ

Το χαρακτηριστικό αυτό αναλύει τους ήχους του περιβάλλοντος σας και διαχωρίζει την ομιλία από την φασαρία του περιβάλλοντος. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε πλήρη κατανόηση της ομιλίας και αποφεύγουμε τους ενοχλητικούς θορύβους.

XTM P8 IF CIC

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΟΣ

Με αυτό το χαρακτηριστικό αποφεύγουμε ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που υπάρχουν στην εφαρμογή Ακουστικών Βαρηκοΐας, το οποίο είναι το σφύριγμα που ακούγεται έξω από το αυτί. Τα Ακουστικά χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες αναγνωρίζουν το σφύριγμα και το καταπολεμούν.

Προσφέρουν την δύναμη που χρειάζεστε όλη την ημέρα, κάθε μέρα, χωρίς συμβιβασμούς. Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε την κατανόηση της ομιλίας, διατηρώντας ταυτόχρονα την αντίληψη των ήχων και την άνεση ακρόασης, όλα με αξιόπιστη διάρκεια, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της ζωής σας.

Συνδεσιμότητα

Συνδεθείτε με όλες τις συσκευές σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Διαβάστε τα 5 στάδια Αποκατάστασης της Ακοής

Διαβάστε

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού και βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας!