Λαρυγγόφωνα

Τα λαρυγγόφωνα αποτελούν μια από τις καλύτερες λύσεις, ώστε ένας άνθρωπος με λαρυγγεκτομή να καταφέρει να μιλήσει ξανά.

Μέσω των δονήσεων που παράγουν, παρομοιάζουν τις φωνητικές χορδές και έτσι παράγεται η ομιλία.
Τα λαρυγγόφωνα δίνουν τη δυνατότητα στον ασθενή να επικοινωνήσει και πάλι με τον περίγυρο του.

Amplicord D1

Το λαρυγγόφωνο διαθέτει ετικέτα συμβατικότητας ως προς το πρότυπο UNI CEI EN 980:2009.
Aplicord-D1 mechanical larynx

Το καινούργιο λαρυγγόφωνο Amplicord μοντέλο D1 είναι υψηλής τεχνικής ποιότητας.
Όλα του τα μέρη παράγονται με αυτόματες παραγωγικές διαδικασίες που εγγυώνται βέλτιστο επίπεδο ακριβείας, αξιοπιστίας και ποιότητας. Το D1 είναι καινοτομικό γιατί είναι το πρώτο λαρυγγόφωνο με εντελώς ψηφιακά κυκλώματα, αξιόπιστο και εύκολο στην χρήση. Η ρύθμιση και η χρήση του γίνεται εύκολα με τη χρήση ενός εύχρηστου joystick. Αφού το λαρυγγόφωνο ρυθμιστεί για πρώτη φορά θα κρατήσει στην μνήμη τις ρυθμίσεις και έτσι θα παραμείνει πάντα έτοιμο για χρήση.

Το λαρυγγόφωνο AMPLICORD MOD.D1 διαθέτει εγγύηση 2 ετών (24 μηνών), με την προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί ή να έχει υποστεί πτώση.

Το νέο 55X είναι ένα ιατρικό ηλεκτρονικό βοήθημα τάξεως Ι που προορίζεται σε όσους έχουν υποστεί την αφαίρεση των φωνητικών χορδών.
Τοποθετείτε σε επαφή με το δέρμα σε ένα μέρος του λαιμού ακέραιο και ικανό να παράγει ήχο.
Τα καινούργια υλικά, αποτέλεσμα αδιάκοπης έρευνας, προσφέρουν στο νέο 55X ακόμα καλύτερη ποιότητα φωνής. Το νέο design κάνει το 55X ακόμα πιο πρακτικό και ευχάριστο στην χρήση και στην καθημερινή επαφή και μεταφορά.

Το λαρυγγόφωνο AMPLICORD 55X διαθέτει εγγύηση 2 ετών (24 μηνών), με την προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί ή να έχει υποστεί πτώση.

Amplicord 55X

Το λαρυγγόφωνο διαθέτει ετικέτα συμβατικότητας ως προς το πρότυπο UNI CEI EN 980:2009.
Aplicord-55X mechanical larynx

Servox Digital

To SERVOX Digital προσφέρει στους ασθενείς που έχουν χάσει τη φωνή τους εξαιτίας μιας κάκωσης, ασθενείας ή χειρουργικής αφαίρεσης του λάρυγγα, την ευκαιρία να κάνουν γρήγορα και πάλι τον εαυτό τους κατανοητό στους άλλους.

Servox mechanical larynx

Το SERVOX Digital μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από ασθενείς που υπόκεινται σε μια προσωρινή απώλεια φωνής μετά από μια τραχειοτομή. Η απώλεια αυτή προκαλείται είτε επειδή οι ασθενείς πρέπει να ξεκουράσουν για κάποιο χρονικό διάστημα τις φωνητικές τους χορδές είτε επειδή είναι συνδεδεμένοι σε κάποιο αναπνευστικό μηχάνημα.

Έχετε κάποια απορία για τα λαρυγγόφωνα;