Η εταιρεία Δουλδέρης είναι ειδικευμένη σε θέματα παροχής βοήθειας σε άτομα με μειωμένη ακοή από το 1979

Η εταιρεία μας

Έχοντας δημιουργήσει ένα χώρο βασισμένο σε διεθνή πρότυπα, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις ακοής με επαγγελματισμό, διασφαλίζοντάς ότι πετυχαίνουμε το μέγιστο όφελος από την εφαρμογή Ακουστικών Βαρηκοΐας. Διαθέτουμε όλους τους τύπους ψηφιακών ακουστικών βαρηκοΐας καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό για την ανάλυση και ακριβέστερη προσαρμογή του κατάλληλου τύπου ακουστικού βαρηκοΐας, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη του πελάτη. Η εταιρεία μας δεν σταματά στον έλεγχο της ακοής αλλά συνεχίζει στον έλεγχο του ακουστικού μέσα στο αυτί, όπως συστήνουν οι επικεφαλείς Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων καθώς και οι ειδικοί στην ακοή διεθνώς.

Οι Αρχές Μας

Η Εταιρία Δουλδέρης έχει κάποιες θεμελιώδεις αξίες, ως βάση σε ότι κάνουμε:

1. Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.
2. Ολοκληρωμένες λύσεις στην ακοή με εγκαταστάσεις επιστημονικού εργαστηρίου και ξεκάθαρη τοποθέτηση των αναγκών του πελάτη στο επίκεντρο.
3. Η διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με πιστοποιημένα συστήματα που οδηγούν στην βελτίωση της συνολικής αποδοτικότητας της εταιρίας.

Το Ρητό Μας

“Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της ακοής”

Το ρητό μας συνδυάζει ουσιαστικά την βασική αρχή μας και τον στόχο μας. Την προσαρμογή και επικέντρωση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας το οποίο χαρακτηρίζεται από εμπειρία, συνεχή ενημέρωση και τεχνογνωσία στην κάθε ιδιαιτερότητα και ανάγκη κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Σκοπός να μπορέσουμε να καλωσορίσουμε τον πελάτη μας σε όλα τα περιβάλλοντα ήχων τα οποία του ήταν άγνωστα μέχρι πριν μας επισκεφθεί.

Το Όραμα Μας

Το όραμα μας να καταφέρουμε να καθιερώσουμε το Ακουστικό Βαρηκοΐας ως ένα μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων εκείνων των συνανθρώπων μας που πάσχουν από βαρηκοΐα. Να ξεπεραστεί η προκατάληψη που υπάρχει εναντίον του και να καθιερωθεί ως ένα αξεσουάρ κάθε δυναμικού και δραστήριου ανθρώπου με απώλεια ακοής.

Τμήμα Service

Αρχή της εταιρίας μας αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ακοής. Πιστεύουμε στο after sales service, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας.
Βασιζόμενοι στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο που διαθέτουμε, προσφέρουμε υπεύθυνα:

• Διάγνωση Προβλήματος του Ακουστικού σας ανεξαρτήτου κατασκευαστή.
• Ταχύτατη επισκευή. Χωρίς αναμονές άριστο αποτέλεσμα με συνέπεια.
• Κατασκευή εξατομικευμένων λύσεων

Τρέχουμε πλήρη διαγνωστικά τεστ στο ακουστικό σύμφωνα με Διεθνή Πρωτόκολλα διασφαλίζοντας επίπεδα υψηλής ποιότητας λειτουργίας στα Ακουστικά σας.

Ελάτε λοιπόν σας βοηθήσουμε!

Λύστε σήμερα το πρόβλημα σας και επιτρέψετε μας να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο της ακοής !!!
Πληροφοριες