Αποκατάσταση Ακοής - Αρχική

Τα ακουστικά βαρηκοΐας δεν είναι απλά ψηφιακές συσκευές που αγοράζονται. Αποτελούν εξελιγμένες ιατρικές συσκευές που ρυθμίζονται κατάλληλα με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ατόμου. Αυτό προυποθέτει μια διαδικασία που αν δεν ακολουθηθεί σωστά, δεν θα έχετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος που προσφέρουν τα ακουστικά βαρηκοΐας.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία Δουλδέρης με βάση τα πρωτόκολλα του International Hearing Society (IHS), της Ακαδημίας Ακοής της Λυβέκης (AfH) και του προγράμματος “Ακοολογία – Νευροωτολογία” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας παρέχει μια ολοκληρωμένη επιλογή, εφαρμογή και ρύθμιση των ακουστικών βαρηκοΐας σας. Σε συνδιασμό με τις εγκαταστάσεις που βασίζονται σε Ευρωπαικές Προδιαγραφές , τον σύγχρονο ακοολογικό εξοπλισμό και το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Αποκατάστασης Ακοής.

Η διαδικασία μας

Παρακάτω θα διαβάσετε αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθεί η εταιρεία μας για μια άρτια εφαρμογή και ρύθμιση ακουστικού βαρηκοΐας.