5 Βήματα Μέχρι Την Αποκατάσταση Της Ακοής Σας

1. Αρχική Συνάντηση – Συμβουλευτική

Σκοπός της αρχικής συνάντησης είναι να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε την ακοή σας. Μαθαίνουμε για τον τρόπο ζωής σας και μας εξηγείτε τις περιπτώσεις που δυσκολεύεστε να ακούσετε. Αποκτούμε μια ξεκάθαρή εικόνα των ακουστικών σας αναγκών, στόχων και προσδοκιών.

Αναλύοντας την βαρηκοΐα και τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε την συσκευή που ικανοποιεί βέλτιστα τις ανάγκες σας λαμβάνοντας υπόψιν :

  • Τεχνολογία : Επίπεδο Τεχνολογίας του Ακουστικού
  • Στυλ : Μέγιστη διακριτικότητα συνδυασμένη με μέγιστη Ακουστικότητα
  • Άνεση : Την καταλληλότερη εφαρμογή με βάση το σχήμα του Ακουστικού Πόρου
  • Σχέση Τιμής-Ποιότητας : Έχουμε διαθέσιμα πληθώρα Ακουστικών για κάθε οικονομικό προϋπολογισμό

2. Ρύθμιση Ακουστικού Βαρηκοΐας

Αφού καταλήξουμε στο κατάλληλο Ακουστικό για την Βαρηκοΐα σας ακολουθεί η αρχική ρύθμιση του με βάση την απώλεια ακοής σας.

Αυτό γίνεται με την χρήση εξειδικευμένων προγραμμάτων ρύθμισης Ακουστικών και τις γνώσεις του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Η ρύθμιση γίνεται εξατομικευμένα για τον κάθε πελάτη μας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες του.

Η αρχική ρύθμιση των Ακουστικών είναι η αρχή του δρόμου προς την ολοκληρωμένη ακοή. Θέτονται οι βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθούμε για να πετύχουμε ολοκληρωμένη ακοή. Αυτό επιτυγχάνεται με την επαναληπτική ρύθμιση, οπού μας εξηγείται τις εντυπώσεις σας από τα Ακουστικά στα περιβάλλοντα της καθημερινότητας του πελάτη μας.

3. Χρήση των Ακουστικών Βαρηκοΐας σας

Προτείνουμε να ξεκινήσετε την χρήση των Ακουστικών σας σε περιβάλλοντα που αισθάνεστε άνετα, όπως μιλώντας με την οικογένεια σας ή παρακολουθώντας τηλεόραση. Προτείνουμε επίσης να ξεκινήσετε φορώντας τα Ακουστικά σας για μικρά χρονικά διαστήματα και σταδιακά θα τα φοράτε όλο και περισσότερο. Φυσικά, αφού συνηθίσετε στα Ακουστικά σας, θα τα φοράτε όλη την ημέρα.

Τι θα αλλάξει ;

Οι ομιλίες, η μουσική, η τηλεόραση θα ακούγονται θα ακούγονται δυνατότερα, εντονότερα και πιο καθαρά. Ίσως ακούσετε πάλι ήχους του περιβάλλοντος σας που προηγουμένως ήταν ανεπαίσθητοι ή δεν ακούγονταν καθόλου όπως ήχοι βημάτων, τους δείκτες του ρολογιού ή το κελάϊδισμα των πουλιών. Επίσης, στην αρχή θα ακούγεται διαφορετικά και η ίδια σας η φωνή.

Θα συνηθίσετε γρήγορα τα καινούργια σας Ακουστικά και θα καταλάβετε εάν και τι μικροπροσαρμογές της ρύθμισης πρέπει να γίνουν.

4. Follow up και Ολοκλήρωση Ρύθμισης

Κανονίζουμε επαναληπτικό ραντεβού 2 εβδομάδες μετά την αρχική ρύθμιση με σκοπό να μάθουμε πως τα πηγαίνετε με τα Ακουστικά Βαρηκοΐας σας.

Θα συζητήσουμε τους στόχους που είχαμε καθορίσει στην αρχική μας συνάντηση και θα δούμε κατά πόσο αυτοί επιτυγχάνονται με τα Ακουστικά σας. Αυτό θα μας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πόσο επωφελείστε από την χρήση των Ακουστικών.

Στη συνέχεια εφόσον κρίνεται απαραίτητο θα κάνουμε μικροπροσαρμογές της αρχικής μας ρύθμισης ώστε να την εξατομικεύσουμε ακόμα περισσότερο στον πελάτη μας. Αυτή η διαδικασία της επαναληπτικής ρύθμισης κρίνεται πολύ σημαντική μακροπρόθεσμα καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται με τον βέλτιστο τρόπο για εσάς, τα Ακουστικά σας.

5. Συνεχής εξυπηρέτηση

Μετά την ολοκλήρωση της ρύθμισης των Ακουστικών σας, μπορούμε να κανονίζουμε επαναληπτικές ρυθμίσεις όποτε το χρειάζεστε. Επίσης μπορούμε να κανονίσουμε ετήσιο έλεγχο, ώστε να προσαρμόζουμε την ρύθμιση των Ακουστικών σας. Έτσι συνεχίζετε να επωφελείστε από την χρήση των Ακουστικών σας καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους.

Όλα τα Ακουστικά μας συνοδεύονται από 1 χρόνο εργοστασιακή εγγύηση. Ακόμα, παρέχουμε service, τεχνικό έλεγχο και καθάρισμα των Ακουστικών σας καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους. Χάρη στο ολοκληρωμένο τμήμα Service που διαθέτουμε αναλαμβάνουμε όλες τις επισκευές των Ακουστικών από τυχόν βλάβες με συνέπεια και άριστο αποτέλεσμα.