Το 360 ™ + παρέχει την ισχύ που χρειάζεστε, όλη μέρα, κάθε μέρα, χωρίς συμβιβασμούς. Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε την κατανόηση της ομιλίας, διατηρώντας παράλληλα την ευαισθητοποίηση στον ήχο. Μπορείτε να ακούτε με άνεση τα πάντα που συμβαίνουν γύρω σας.

 

Το 360 + είναι ένα πραγματικά καινοτόμο σούπερ ακουστικό βαρηκοΐας  που έχει σκοπό να καλύψει από την ελαφρά μέχρι και την σοβαρή απώλεια ακοής.

 

Το 360 + καλύπτει απώλεια ακοής μέχρι τα 120 dB, προσφέροντας σας όλη την δύναμη που χρειάζεστε, και ενσωματωμένη αντοχή που ανταποκρίνεται ακόμα και για τις πιο δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινής ζωής.

 

Το 360 παρέχει, επίσης, στα παιδιά την πρωτοποριακή τεχνολογία, που τους βοηθά να επικοινωνήσουν, να μάθουν και να καταπλήξουν στην καθημερινή τους ζωή:

 

    • Πρώτα η ασφάλεια: μια απαραβίαστη πόρτα για τη μπαταρία και τον έλεγχο της έντασης είναι διαθέσιμα, ενώ ένα μίνι γαντζάκι προσφέρει μέγιστη σταθερότητα.

 

    • Τα 360 συνδυάζονται προαιρετικά με μια μονάδα άμεσης εισόδου ήχου ή με ένα ενσωματωμένο σύστημα συμβατό με FM.

 

    • Σκληρή δόμηση: το 360 είναι ανθεκτικό και ικανό να διαχειριστεί εύκολα ό,τι προκύψει μέσα στη κάθε μέρα, από το σκάψιμο, το άλμα και ο τρέξιμο, μέχρι και την πάλη στο πάτωμα με ένα φίλο.

 

 

Πολλά χαρακτηριστικά του 360 μπορεί να ενεργοποιηθούν και να προσαρμοστούν, όπως απαιτείται, παρέχοντας ένα ισχυρό μέσο ακρόασης που προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του παιδιού σας που μεγαλώνει.

 

 

 

Κάνε κλικ εδώ για τις υπόλοιπες σειρές ακουστικών Unitron 

 

Κάνε κλικ εδώ για τις σειρές ακουστικών A&M