Η εταιρεία  Δουλδέρης είναι ειδικευμένη σε θέματα παροχής βοήθειας σε άτομα με μειωμένη ακοή

Διαθέτουμε όλους τους τύπους  ψηφιακών ακουστικών βαρηκοΐας καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό για την ανάλυση και ακριβέστερη προσαρμογή του κατάλληλου τύπου ακουστικού βαρηκοΐας, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη του πελάτη. Η εταιρεία μας δεν σταματά στον έλεγχο της ακοής αλλά συνεχίζει στον έλεγχο του ακουστικού μέσα στο αυτί, όπως συστήνουν οι επικεφαλείς Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων καθώς και οι ειδικοί στην ακοή διεθνώς.

Η διαδικασία Επισκευής Ακουστικών Βαρηκοΐας  όλων των τύπων γίνεται αυθημερόν.

Έτσι δεν χρειάζεται ο πελάτης μας να περιμένει μεγάλο χρονικό διάστημα, μέρες ή και εβδομάδες ακόμα, για την επισκευή του ακουστικού του ή για την κατασκευή εκμαγείου. Αν βρίσκεστε στη διαδικασία επιλογής ακουστικού βαρηκοΐας, τότε εμπιστευτείτε μας.  Αφήστε εμάς να επιλέξουμε τον καταλληλότερο, για τις δικές σας ανάγκες, τύπο ακουστικού με την βοήθεια του FONIX 6500. Έτσι θα έχετε μια ακουστική βοήθεια που δε θα είναι μόνο προσωπική και φιλική αλλά εντελώς σύγχρονη και ενημερωμένη. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας περιλαμβάνει και τον μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα αναλυτή – μικροεπεξεργαστή FONIX 6500 Hearing aid Test System με QUIK – Probee Option. Ο FONIX 6500 είναι το μέτρο σύγκρισης των αναλυτών ακουστικών. Περιέχει συμπυκνωμένη όλη τη σύγχρονη αμερικανική τεχνολογία στον τομέα των Ακουστικών Βαρηκοΐας και η εταιρεία μας είναι η μόνη στη Β. Ελλάδα που το κατέχει.

Οι Αρχές Μας.

Η Εταιρία Δουλδέρης έχει κάποιες θεμελιώδεις αξίες, ως βάση σε ότι κάνουμε:

  • Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.
  • Ολοκληρωμένες λύσεις στην ακοή με εγκαταστάσεις επιστημονικού εργαστηρίου και ξεκάθαρη τοποθέτηση των αναγκών του πελάτη στο επίκεντρο.
  • Η διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με πιστοποιημένα συστήματα που οδηγούν στην βελτίωση της συνολικής αποδοτικότητας της εταιρίας.

Το Ρητό Μας.

“Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της ακοής”

Το ρητό μας συνδυάζει ουσιαστικά την βασική αρχή μας και τον στόχο μας. Την προσαρμογή και επικέντρωση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας το οποίο χαρακτηρίζεται από εμπειρία, συνεχή ενημέρωση και τεχνογνωσία στην κάθε ιδιαιτερότητα και ανάγκη κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Σκοπός να μπορέσουμε να καλωσορίσουμε τον πελάτη μας σε όλα τα περιβάλλοντα ήχων τα οποία του ήταν άγνωστα μέχρι πριν μας επισκεφθεί.

Το Όραμα Μας.

Το όραμα μας να καταφέρουμε να καθιερώσουμε το Ακουστικό Βαρηκοΐας ως ένα μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων εκείνων των συνανθρώπων μας που πάσχουν από βαρηκοΐα. Να ξεπεραστεί η προκατάληψη που υπάρχει εναντίον του και να καθιερωθεί ως ένα αξεσουάρ κάθε δυναμικού και δραστήριου ανθρώπου με απώλεια ακοής.

Ελάτε λοιπόν να σας βοηθήσουμε να λύσετε το πρόβλημα σας και να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο της ακοής !!!